Нашият залог за устойчивост

Ние в Dragonfly усещаме, че здравето и добрата форма не трябва да са за сметка на хората или планетата.

Решени сме да ръководим бизнес, който да е в полза и на сегашното и на бъдещите поколения.

Затова стартираме Залог за устойчиво развитие на бионауки Dragonfly. Хвърлете един поглед на трите ни ключови цели:

Да защитим планетата

Оказва се, че Cannabis Sativa е доста интересно растение, тъй като изследванията показват, че може да погълне до 22 тона CO2 на хектар. 

Това е добра новина за планетата, понеже ние имаме 420 хектара само във фермата ни в Европа. На теория това означава, че всяка година в Dragonfly  се поглъщат до 9,240 тона CO2.

Опитваме се да намалим въглеродния отпечатък, защото вярваме, че не само правителствата са отговорни за запазването на глобалното увеличение на температурите до два градуса Целзий. За да подпомогнем това в момента работим, за да отговорим на Залога за неутрален климатичен ефект на Обединените нации.

Още не сме свършили. В бъдеще искаме да лансираме иновативна нова схема, като използваме биомасата на Dragonfly чрез употреба на излишните стъбла и листа, така че да създадем екологични строителни материали и алтернативи на горива, които щадят планетата.

Постоянно търсим начини да подобрим планетата; 90% от опаковките ни могат да се рециклират. Искаме да увеличим това до 100%.

Помогнете ни и станете част от движението! 

Моля, дайте втори живот на продуктите, като рециклирате всичко освен гумената част на пипетката, когато приключите с употребата на продукта!

Да подпомогнем местните общности

Поемаме ангажимента да осигурим честна и сигурна работа на местните общности, където оперираме. Яростно се противопоставяме на съвременното робство, така че плащаме справедлива надница на местните ни земеделски работници, за да може и фермерите, и местната икономика да се облагодетелстват възможно най-много.

Но искаме да постигнем повече.

Помогнете ни и станете част от движението!

В момента търсим нови благотворителни компании в Лондон и България, така че да можем да направим местните ни общности мъничко по-добри – по една стъпка на определено време. Ако знаете подходяща благотворителна организация, моля да ни пишете на имейл info@dragonflycbd.bg .

Отделно искаме да подпомогнем нови академични проучвания на растението Cannabis Sativa. Целта ни е да развием партньорства с британските университети за провеждане на изследвания за напреднала технология за биомаса.

Справедливост на работното място

Не споделяме идеята, че някой трябва да бъде третиран несправедливо, затова поемаме ангажимента да създадем разнообразно, равнопоставено работно място при взаимно уважение. Предлагаме равни възможности на всички, като гарантираме, че няма дискриминация към никого по отношение на пол, раса, възраст, инвалидност, сексуална ориентация, религия и вяра. 


Помогнете ни и станете част от движението!

Ние винаги търсим невероятни, пламенни и талантливи хора. Ако проявявате интерес да се присъедините към движението на Dragonfly, моля да се свържете с нас на info@dragonflycbd.bg