ДОСТАВКА И ВРЪЩАНЕ

Доставката се извършва в рамките на 3 работни дни. Опции:

Моля, свържете с нас на имейл info@dragonflycbd.bg, ако доставката Ви не е пристигнала навреме.

Връщане

Съгласно Регламентите за потребителски договор в рамките на 14 дни от датата на получаване на стоките, можете да анулирате поръчката си. Ако желаете да я анулирате, трябва да уведомите за решението си на имейл info@dragonflycbd.bg , като заявите номера на поръчката и намерението да я анулирате. Приемаме обратно само артикули, които могат да се продадат, т.е. не са отворени, запечатани са и са в оригиналната си опаковка. Вие поемате разходите за връщането на артикулите. Ние връщаме парите по метода, който сте платили до 14 дни от получаването на артикулите. Нашият съвет е да вземете пощенска разписка, когато връщате стока. Също така препоръчваме да я изпратите по сигурен, проследяем канал на доставки.

Колкото и да е невероятно, ако получите дефектен, повреден или грешен продукт, моля, свържете се незабавно с нас на info@dragonflycbd.bg , като приложите снимка на продуктите, ако е възможно, и да посочите референтния номер на поръчката. Ще се опитаме да отговорим в рамките на 48 часа. Моля, обърнете внимание, че някои проучвания отнемат повечe време.

Ще ви обясним как да върнете и как да уредите връщането. В рамките на 14 дни заменяме продукта или връщаме парите. Ако стоката е дефектна или повредена, ние поемаме и пощенските разноски по връщането ѝ.

Нашият съвет е да вземете пощенска разписка при връщане на стока. Моля, не връщайте дефектна стока без номер за връщане.

Ако се констатира, че върнат продукт не е дефектен след тестване, вие сте длъжен да платите към нас пощенските разноски по връщането.